Weboldal-készítés

Miért válassza a Honlapmenedzsert új weboldala elkészítéséhez?

Mi is egy kisvállalkozás vagyunk, ezért értjük a hozzánk hasonló vállalkozók problémáit.
Beszélgetett már olyan informatikusokkal, akiket nem értett meg? Na mi nem olyanok vagyunk, mert mi nem használjuk a laikusok által megérthetetlen szakzsargont, amikor az ügyféllel beszélünk.
Érthetően és világosan próbáljuk elmagyarázni a weboldal készítés lépéseit.

Hasonló módon az Ön elképzeléseit is megértjük és lefordítjuk programozói kódnyelvre. Legyen az egy megrendelési űrlap vagy egy bonyolult webshop.

A több éves tapasztalatunk alapján ügyfeleink egyik legnagyobb gondja a weboldaluk frissítésével adódott. Nem tudták időben aktualizálni tartalmaikat, akcióikat, és így a honlapjuk elértéktelenedett.

Ma már fontos, hogy napi szinten friss tartalommal várjuk a honlapunkon a látogatókat. Mi ezért ügyfeleinknek olyan weboldalakat készítünk, amelyek admin felületet is kapnak és pár kattintással tudnak változtatni tartalmaikon.

Nem bonyolult dolog és bárki megtanulhatja. Ez után már csak az Ön idején és motiváltságán fog múlni, hogy napi vagy heti szinten frissíti weboldala tartalmait.

Ha kevés az ideje és szívesebben foglalkozik a vásárlókkal és vállalkozásával, akkor bízza ránk honlapja menedzselését!

Mindezen túl gondot fordítunk a weboldalak keresőbarát felépítésére, hogy azok minél több technikai indexen átmenjenek.
Folyamatosan fejlesztjük magunkat és járunk marketing expokra, fesztiválokra, tréningekre, Google ügynökségi napokra, olvassuk a legfrissebb trendeket és tanuljuk az új vásárlót konvertáló kampányokat. Mindezt azért, hogy Önnek ne kelljen elköltenie ugyan ezt a közel egy milliós tanulópénzt és drága idejét áldoznia olyan témára, amely valójában nem is érdekli.

Mi segítünk lépést tartani a trendekkel, ha erre Ön is nyitott!

Mikro egyénivállalkozóknak ajánljuk alacsony árfekvésű és egyszerű weboldal csomagunkat.
Míg a KKV cégek részére teljesen személyreszabott megoldásokat kínálunk.


Kérjen ajánlatot most weboldal készítésre