Holnap Marketing Expo KKV cégvezetők részére

Holnap Marketing Expo KKV cégvezetők részére

Holnap azaz 2010. január 21.-én lesz az első kis- és közép vállalkozásoknak rendezett marketing expo, amelyet Wolf Gábor rendez. Ez előadásra hatalmas az érdeklődés, ami nem is csoda, hiszen Magyarország egyik legnagyobb marketing szakemberének számít Gábor, aki már jó ideje tanítja a vállalkozókat a vevőszerző marketing megoldásokra.


A nagy érdeklődés abból is lemérhető, hogy a hatalmas konferencia terem az expo meghirdetését követően hamarosan betelt és már régóta nem lehet jegyet kapni a rendezvényre. Több mint ezer kkv cégvezető vesz részt az előadásokon.

Mindenki erre kíváncsi: Milyen ÚJ eszközökkel fognak 2010-ben a kkv-k reklámozni, és milyen szokatlan ÚJ marketing módszerekkel fognak vevőket szerezni?
Wolf Gábor és társai egy egész napon át ezekről tartanak előadást.

Nem feltétlenül új marketing módszereket fogunk hallani Gábortól, hanem új stratégiákat, amelyeket eddig még itthon senki vagy nagyon kevesen használtak. Mi is kíváncsiak vagyunk és ügyfeleink rendelkezésére fogjuk bocsátani ezeket a csoda(?) módszereket, hogy weboldalaik és ezáltal vállalkozásuk a leghatékonyabban működjenek.

A Honlapmenedzser is tervez új vevő szerző megoldásokat 2010-re. Figyeljen, hogy Ön is az elsők között értesüljön róla.

Az expo egyik nagy újdonsága, hogy úgy fog működni, mint egy hagyományos vásár kiállítókkal és standokkal, ahol egyből üzleteket is köthetnek a konferencia résztvevői a megjelent cégekkel.
A jegy árát le is vásárolhatják ezeknél a cégeknél.

A Marketing Expó résztvevői a Honlapmenedzsernél is előnyben részesülnek!
Új weboldal készítése esetén 50.000,- Ft értékű reklám kampányt adunk ajándékba új weboldalának. 

Ha tetszett oszd meg a cikket