Vállalkozz hatékonyan!

Vállalkozz hatékonyan!

Egy hatékony vállalkozás felépítéséhez sok minden szükséges. Az egyik és talán legfontosabb ezek közül a kapcsolatok. Erre kap majd mindenki lehetőséget aki eljön a vállalkozz hatékonyan klub kapcsolatépítő napjára.


Azt már tudjuk, hogy 2009. óta egyre fontosabb szerepe lett az ajánlásoknak az üzleti életben. Nagy marketing szakértők szerint 2010. csak erről fog szólni.
Ön is biztos látott már egy pár hirdetést, vevő csalogató mézesmadzagot és marketing trükköket arra, hogy hogyan próbálnak eladni Önnek egy-egy terméket vagy szolgáltatást. Egy idő után ezek a módszerek elcsépeltek és átlátszóak lesznek. Lassan már csak az "újszülötteknek" sikerül így eladni. Viszont van egy módszer, amely sosem lesz elcsépelt, ha az a valós elégedettségen alapul, ez pedig az ajánlás.
Ha már vannak elégedett ügyfelei, akkor azok biztos szívesen fogják ajánlani Önt ismerőseiknek, üzletfeleiknek, mivel ők csak jót szeretnének számukra. Ha az Ön ügyfele is jóban van a leendő üzletfeleivel, akkor ajánlását komolyan veszik és hisznek annak minőségében is.
A Honlapmenedzser ügyfélköre szinte csak ilyen ajánlások alapján épült ki.

2010. március 31.-én én is ott leszek a kapcsolatépítő napon és kíváncsian várom, hogy milyen eredménnyel zárul. Annyit megsúgok már most, hogy nem csak mint weboldal készítő leszek jelen, és minden résztvevőnek egy értékes ajándékot adok, amellyel újabb kapcsolatokat szerezhet! :)

Ha tetszett oszd meg a cikket